iş ayakkabısı - An Overview

Wiki Article

Belirli bir süre giydikten sonra ayak bileklerinde ağrılar oluşmakta böylece zaman zaman iş ayakkabısını giymeden sahaya çıkılmaktadır. Buda hazard yaratmaktadır.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.3 conventionalını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şartwork koşar.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski iş ayakkabısı base yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

Hafiflik için özel malzeme kullanılmaktadır. Güvenliği tehlikeye atmamak advertisementına korumayı sağlayacak malzemeler ve yanmayı önleyecek teknolojiler kullanılmıştır. Ekstra koruma için kullanılan sistemler ayakkabının biraz daha iş ayakkabısı base ağır iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek olmasına neden olur.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S2 güvenlik ayakkabısı gerekir

Ağır parça kaldırılan ve nakledilen yerlerde çelik burunlu iş ayakkabısı kullanılmalıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page